...

Tájékoztatás lakossági fórumról

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata

2022. 08. 16.


Módosul a rendezési terv, várják az észrevételeket.

TÁJÉKOZTATÁS

Nagykanizsa MJV településrendezési eszközének tárgyalásos eljárásban történő módosításáról, és az eljárás részeként meghirdetendő lakossági fórumról


Tisztelt Lakosság, Érdekképviseleti, Civil és Gazdálkodó Szervezetek, Vallási Közösségek!


Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata a 44/2022. (II.18.) számú, és a 222/2022. (VIII. 04.) számú közgyűlési határozat alapján döntött a Nagykanizsa, Kórház utca-Teleki utca sarkán fekvő - telekalakítással létrejött - 2508/1, 2508/2, 2508/3 hrsz-ú ingatlanok beépítésével kapcsolatos rendezési terv módosításáról. A településrendezési terv módosítás tárgyalásos eljárásban történik, mivel a módosítás közgyűlési döntéssel kiemelt fejlesztési területté nyilvánított területen, beruházás megvalósítása miatt indokolt.


Partnerségi egyeztetés keretében jelen hirdetménnyel, a város honlapján, önkormányzati hirdetőfelületen kifüggesztve és lakossági fórumon is tájékoztatjuk Önöket a tervezett módosításról. A partnerségi egyeztetés során az elhatározott módosítások tervei kerülnek bemutatásra. Az Önkormányzat lehetőséget biztosít az egyeztetésben résztvevők számára a tervezett változtatásokkal kapcsolatos állásfoglalásuk kifejtésére.


A tervezett módosítás megtalálható a www.nagykanizsa.hu honlapon a „Településrendezés” menüpont alatt, illetve a https://nagykanizsa.hu/varos/telepulesrendezes linkről közvetlenül is elérhető, valamint a lakossági fórumon is bemutatásra kerülnek.


Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy az észrevételeket a lakossági fórumtól számított 8 napon belül papír alapon (Nagykanizsa MJV Polgármesteri Hivatala Nagykanizsa, Erzsébet tér 7. címre) vagy elektronikusan (hivatali kapura küldve) lehet megtenni.


A lakossági fórum helye és ideje:

Nagykanizsa, Erzsébet tér 1. Vasember ház tükörterme, 2022. szeptember 05. 16.00 óra


Kérem a lakosságot, a gazdálkodó, gazdasági és civil szervezetek, valamint a vallási közösségek képviselőit, hogy a most meghirdetett lakossági fórumon szíveskedjenek részt venni és esetleges észrevételeiket megtenni.


Nagykanizsa, 2022. augusztus 15. 

Tisztelettel:

Balogh László polgármester


További hírek...