...

Bemutatkozás

Valami Új Esküvői Szalon

2022. 09. 09.


Bemutatkozik a Valami Új Esküvői Szalon

Üdvözöllek!


Sokféleképpen indulhat egy olyan történet, ami a beteljesült álomról szól. A Valami Új esküvői szalon története 2018-ban kezdődött, amikor életemben először bepillanthattam az esküvők világának backstage-be. Kislánykoromban én is megterveztem az álomesküvőm minden pillanatát lépésről-lépésre. Felnőttként azonban rájöttem, hogy sokszor nem minden álom úgy valósul meg, ahogy szeretnénk. Időnként kompromisszumokat kell kötnünk.


Minél jobban beleláttam ebbe a világba, annál jobban éreztem, hogy megtaláltam a hivatásom.

Tudtam, hogy bár sokszor nem merik bevallani, de nagyon sok nőnek a legfontosabb pillanatok egyike az életében az esküvője napja. Örök emlék, amelyet teljes tökéletességében szeretne megélni. Tudtam, hogy képes vagyok megadni Nektek ezt az élményt, képes vagyok arra, hogy minden álmotok úgy valósuljon meg, ahogy szeretnétek!


Soha nem gondoltam volna azonban, hogy életem egyik legjobb döntését egy nagyon nehéz időszakban fogom meghozni. 2020 novemberében ugyanis fejest ugrottam a lehetetlenbe és megnyitottam Valami Új névvel esküvőiruha szalonomat. A névválasztás több okból is beszédes. Valami Új nekem és Valami Új Nektek! Hogy mitől lesz különleges az esküvőtök, ha minket választatok?


Gyertek el hozzánk egy beszélgetésre és meglátjátok! Mi veletek együtt azon dolgozunk, hogy ne kelljen lemondanotok az álmotokról. Várunk Benneteket álomszép ruháinkkal, szuper ötleteinkkel, kitűnő hangulatban, Valami Újjal!


Szabina és a Valami Új csapata

További hírek...