...

A hétköznapok hőseit támogatja a gumiabroncsgyártó cég

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata

2023. 07. 25.


A kezdeményezés célja, hogy segítséget nyújtsanak olyan közhasznú alapítványoknak, egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek, amelyek egy adott a közösség számára fontos, nélkülözhetetlen munkát végeznek.

Abroncsadományozási programjával ismét a hétköznapok hőseit támogatja a Hankook Tire Magyarország Kft. A kezdeményezés célja, hogy segítséget nyújtsanak olyan közhasznú alapítványoknak, egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek, amelyek egy adott a közösség számára fontos, nélkülözhetetlen munkát végeznek.


A program még 2012-ben indult három országos kedvezményezett, a Vöröskereszt, a mentőszolgálat és a katasztrófavédelem bevonásával, majd 2013-ban kisebb nonprofit jótékonysági szervezetek számára is nyitottá vált. Az elmúlt tíz évben a Hankook Tire Magyarország több mint 20 ezer gumiabroncsot biztosított, több mint kétezer közhasznú és/vagy non-profit szervezet számára.


– Abroncsadományozási programunk az indulásától fogva nagyon sikeres és népszerű. Örömünkre szolgál, hogy rengeteg közhasznú szervezet számára teremthettük meg az évek alatt a biztonságos közlekedés feltételeit. Nagy örömmel mondhatom, hogy idén is folytatjuk programunkat, várjuk az egyesületek jelentkezését – mondta el Kim Hyung Yun, a Hankook Tire Magyarország Kft ügyvezetője. Hozzátette, hogy külön öröm számukra a támogatott szervezetek szerteágazó tevékenységi köre: a betegszállítástól kezdve a polgárőrségen át, egészen az állatmentőkig, sokféle szervezetnek tudnak segítséget nyújtani.


A pályázatokat a www.hankookadomany.hu oldalon lehet benyújtani 2023. augusztus 11. – augusztus 18. között.


A szervezetek ezúttal is tizenkét darab, azaz három garnitúra Hankook abroncsra adhatják be igényüket. A támogatásra azok a legalább öt éve működő közhasznú alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhatnak, akiknek környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy a rend- és katasztrófavédelem a fő tevékenységi köre.


(Forrás: teol.hu; a kép forrása: Facebook/Hankook Tire Hungary)

További hírek...