...

Papp Gábor az év iskolaőre

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata

2023. 09. 05.


Papp Gábor a Nagykanizsai Rendőrkapitányság illetékességi területén, a Térségi Általános Iskola, Szakképző Iskola és Kollégiumban teljesít szolgálatot Csapiban.

Magas rangú elismerésben részesült Papp Gábor, aki a Térségi Általános Iskola, Szakképző Iskola és Kollégiumban teljesít szolgálatot Csapiban.


Dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány „2023. év iskolaőre” kitüntetést adományozott állami ünnepünk alkalmából Papp Gábornak 2023. augusztus 21-én a Rendőrségi Igazgatási Központban. Papp Gábor a 2022/2023-as tanévben az iskolaőri feladatok legkiemelkedőbb végrehajtása elismeréséül részesült a magas rangú kitüntetésben. 


Papp Gábor a Nagykanizsai Rendőrkapitányság illetékességi területén, a Térségi Általános Iskola, Szakképző Iskola és Kollégiumban teljesít szolgálatot Csapiban. Az intézményben integráltan nevelik a sajátos nevelési igényű tanulókat, akik három vármegye településeiről érkeznek az iskolába.


Az év iskolaőre magas színvonalon, nagy empátiával és hozzáértéssel végzi munkáját. A gyerekekhez való hozzáállása példaértékű, sorsukat szívén viseli. A tanulók szeretik, könnyen bizalmukba fogadták, felnéznek rá. Tiszteletük jeléül gyakran lepik meg saját készítésű rajzaikkal, kisebb ajándékokkal. Személyével már harmadik éve egy kiegyensúlyozott, következetes és munkáját lelkiismeretesen végző szakember járul hozzá az iskola biztonságához.


Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Bűnmegelőzési Alosztálya

További hírek...