...

11. karácsonyi csokigyűjtés a kórházban fekvő gyerekeknek

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata

2023. 11. 14.


Gyógyító törődés érkezik csokipapírban.

Gyógyító törődés érkezik csokipapírban. A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai a kórházakban ápolt gyerekek számára szeretnék megszépíteni az ünnepet 2023-ban is - az Önök segítségével - immár 11. alkalommal.

2022-ben családok, iskolák, cégek, szervezetek, közös erővel 19 ezer tábla csokoládét gyűjtöttek össze karácsony alkalmából. Az ünnepet megelőzően több ezer, kórházban gyógyuló gyermekhez és rászoruló családhoz juttattak el a bohócdoktorok csokoládé csomagot, örömtelibbé varázsolva az ünnepeket a csokigyűjtő programsorozat jóvoltából.


Idén is egy-egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak kórházi gyógyítást segítő tevékenységét! Az alapítvány célja több mint egy évtizede töretlen, minél több kórházban fekvő gyermek karácsonyi ünnepét felvidítani csokoládé ajándékozásával.


Kiváltképp örülnek, ha a csoki mellé érkezik egy bátorító üzenet, rajz, vers, melyet eljuttatnak a kórházakba. A gyermekek akikhez eljut, pedig érzik, hogy nincsenek egyedül, a támogatás erőt ad a sokszor elhúzódó felépülési folyamat alatt.


Együtt csodákra vagyunk képesek!

További hírek...