...

Felhívás pedagógus díszdiplomák igénylésére

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata

2024. 02. 01.


Városunkban nemes hagyomány, hogy a pályán eltöltött évek, a kiemelkedő munka elismeréseként ünnepi keretek között köszöntjük a Díszoklevélben részesülő pedagógusokat.

Tisztelt Nyugdíjas Pedagógusok!


Városunkban nemes hagyomány, hogy a pályán eltöltött évek, a kiemelkedő munka elismeréseként ünnepi keretek között köszöntjük a Díszoklevélben részesülő pedagógusokat. Az őszre tervezett rendezvény előkészítéseként továbbítanunk kell a képző intézményekbe az arany-, gyémánt-, vas-, illetve rubindiplomára jogosult nyugdíjas pedagógusok oklevélmásolatát, szakmai pályafutásukat bemutató életrajzát, eredeti diplomájuk vagy a korábbi díszoklevél másolatát, valamint az aranydiplomát igénylők esetén a pályán töltött évek igazolásának másolatát is.


Tisztelettel kérem mindazokat a Nagykanizsán élő nyugállományú pedagógusokat, akik 50, 60, 65, 70, 75 éve kapták meg oklevelüket, hogy 2024. március 14-ig juttassák el a kért dokumentumokat a Polgármesteri Hivatal Humán és Hatósági Osztályára, hogy időben továbbíthassuk a képző intézményekhez.


A díszoklevél kérelem benyújtásához szükséges nyomtatványok Nagykanizsa Megyei Jogú Város honlapjáról letölthetők (https://www.nagykanizsa.hu/hivatal/eugyintezes ).

A felhívással és az ügyintézéssel kapcsolatban személyesen, elektronikus úton (poczene.gabriella@nagykanizsa.hu) és telefonon (+36 20 849 2442) lehet érdeklődni Pőczéné Faics Gabriella intézményi referensnél.


Díszdiplomához szükséges iratok:

KÉRVÉNY A DÍSZDIPLOMA KÉSZÍTÉSÉHEZ

NYILATKOZAT ÉS ADATLAP AZ ADÓBEVALLÁSHOZ

KITÖLTÖTT NYOMTATVÁNY A FELSŐFOKÚ INTÉZMÉNY FELÉ

MEGHATALMAZÁS (amennyiben nem személyesen történik az ügyintézés)


Kérjük, hozza magával a következő dokumentumokat:

MUNKAKÖNYV VAGY HATÁROZAT AZ ÖREGSÉGI NYUGDÍJ MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL (első alkalommal)

ÖNÉLETRAJZ

EREDETI OKLEVÉL, VAGY KORÁBBI DÍSZDIPLOMA MÁSOLATA


Balogh László polgármester

További hírek...