...

Vigyázz, KRESZ, rajt!

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata

2024. 04. 10.


Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt.

Közlekedik a család

A legügyesebb család jutalma egy új Škoda Scala!


Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és szakmai támogató partnereikkel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt.


A verseny fődíja egy Škoda Scala személygépkocsi. A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.


A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok bonyolítják le 2024. április 27. és június 8. között. A pontos helyszínekről és időpontokról a verseny honlapján – www.kozlekedikacsalad.hu – tájékozódhatnak az érdeklődők. A területi versenyre a fenti honlapon a Helyszínek menüpont alatt elektronikus úton, valamint a vetélkedő napján, a helyszínen személyesen lehet jelentkezni. Egy család csak egy területi versenyen vehet részt.


Most díjazzuk a legeredményesebb iskolát!


Vegyen részt a versenyen, és a legtöbb résztvevővel rendelkező iskola akár 500 000 Ft értékű iskolaszert nyerhet!

Nyeremények:

1. helyezett: 500 000 Ft értékű iskolaszer

2. helyezett: 300 000 Ft értékű iskolaszer

3. helyezett: 100 000 Ft értékű iskolaszer


A jelentkezéshez az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága elektronikus úton kiküldi az intézményeknek az elfogadó nyilatkozatot, amit az iskola igazgatója aláírásával elfogad, visszaküldi az orfkobb1992@gmail.com címre, így az intézményben tanuló diákok részt vehetnek a vetélkedőn.


A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Zala Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottsága az alábbi időpontban és helyszínen tartja a vetélkedő zalai fordulóját: 2024. június 08. 09.30-14.00 óra között Zalaegerszegen , a SPIRIT AUTÓ Kft. (Bozsoki u. 1/D.) SKODA márkakereskedésében.


Ha sikeresen szerepelnek és bejutnak az országos döntőbe, – amihez szükséges a KRESZ naprakész ismerete – akkor 2 napon keresztül élvezhetik a mókás, kihívást is jelentő feladatokat, élménydús programokat Pécsen és környékén 2024. augusztus 24-25-én.


Az országos győztes jutalma pedig egy Škoda Scala.

További hírek...