...

Forgalmirend-változások a Város Napján

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata

2024. 04. 19.


Mutatjuk, hogy a rendezvény miatt milyen forgalmirend-változások várhatók a belvárosban.

A 2024. évi Nagykanizsa Város Napja Fesztivál miatt az alábbi útlezárások, forgalomkorlátozások és forgalmirend-változások várhatók az Erzsébet téren és környékén:


PARKOLÁSI TILALOM LESZ ÉRVÉNYBEN

- április 25. (csütörtök) 18:00 – április 28. (vasárnap) 05:00-ig az Erzsébet tér keleti útszakaszán a Fő út és a Rozgonyi út között.

- április 25. (csütörtök) 18:00 – április 28. (vasárnap) 05:00-ig az Erzsébet tér nyugati útszakaszán a Fő út és a Magyar utca között (Polgármesteri Hivatal előtt).


ÚTLEZÁRÁS LESZ ÉRVÉNYBEN

- április 25. (csütörtök) 18:00 – április 28. (vasárnap) 05:00-ig az Erzsébet tér keleti útszakaszán a Fő út és a Rozgonyi utca között, az Erzsébet tér nyugati útszakaszán a Fő út és Bólyai Iskola közötti szakaszán (Polgármesteri Hivatal előtt), valamint a Fő út Zárda utca – Sugár utca közötti szakaszán.

Az útlezárások területére a fenti időpontok alatt csak a lakók, a vásárosok – vendéglátósok, a fellépők és a rendezőség tagjai hajthatnak be a rendezők által biztosított behajtási engedéllyel.


FORGALMI REND VÁLTOZÁS LESZ ÉRVÉNYBEN

2024. április 25-én (csütörtök) 18.00 órától április 28-án 05:00 óráig

forgalmi korlátozás lép életbe. Lezárásra kerül a Fő út Zárda utca – Sugár utca közti szakasza. A „Dél-Zalai Áruház” megállóhely áthelyezésre kerül részben a Zrínyi utcában kialakított ideiglenes megállóhelyre és részben a „Rozgonyi u. 1.” elnevezésű megállóhelyre.


Az autóbuszok terelőútvonalon közlekednek, melyek a következők:

kelet-nyugat irányba: ... – Eötvös tér – Deák tér – Sugár utca - Rozgonyi u. 1. (Dél-Zalai Áruház) – Magyar u. körforgalom – Lékay Gy. utca – Kalmár utca(Autóbuszállomás) – Király úti körforgalom - ...

nyugat-kelet irányba: ... – Király úti körforgalom – Zrínyi utcai ideiglenes megálló (Dél-zalai Áruház) – Zrínyi utca - Csengery utca - Deák tér – Eötvös tér déli irányból: ... – Kisfaludy-Csengery sarok – Kisfaludy utca – Ady Endre utca – Zrínyi utca – Király úti körforgalom – Autóbuszállomás.

Napraforgó tér irányába: - Csengery-Kisfaludy sarok – Kisfaludy utca – Ady utca – Zrínyi utca ideiglenes megálló(Dél-Zalai Áruház) – Kalmár u. körforgalom - Zrínyi utca – Csengery utca – Medgyasszay Ház -

a Kalmár utca irányába: ... – 1. sz. posta – Zrínyi utca ideiglenes megálló (Dél-zalai Áruház) – Kalmár utca.


2024. április 28-án (vasárnap) üzemkezdettől az autóbuszok eredeti útvonalon közlekednek!

- április 25. (csütörtök) 18:00 – április 28. (vasárnap) 05:00-ig a Fő úton a Sugár utcai kereszteződéstől tilos a teherautó forgalom az Erzsébet tér irányába, a személyautók csak célforgalom céljából mehetnek be a Múzeum tér felé, forgalom is csak a Múzeum téri bejáróig lesz lehetséges, egyébként a forgalom a Sugár utca-Rozgonyi utca felé lesz terelve az Erzsébet tér-Magyar utca felé haladóknak.


A lezárások és forgalomkorlátozások miatti esetleges kellemetlenségekért kérjük megértésüket és türelmüket!


Kanizsai Kulturális Központ és Kanizsa Turizmusáért Egyesület

További hírek...