...

HELY-SZÍN: rajz- fotó- és videópályázat iskolásoknak

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata

2024. 10. 15.


A pályázatok benyújtási határideje: 2024. november 10.

Minden ember kötődik legalább egy olyan épülethez, épített térhez, amely számára kedves, amelyhez egy kellemes élmény, egy érdekes történet vagy egy szép emlék fűződik. Számodra melyik hely okozott ilyen „tér élményt”? Esetleg van saját elképzelésed, hogy milyen lenne az ideális városi környezet vagy belső tér?


A fenti téma kapcsán várjuk azokról a Zala vármegyei helyekről és helyszínekről készített rajz rövid videókat, amelyek emlékezetesek számodra. De ha van saját látványterved, amit szívesen megosztanál másokkal, most itt az alkalom:


Rajzold le, készíts róla egy jó fényképet vagy prezentáld egy rövid videón keresztül és küldd el nekünk!


A Pályaművek tetszőleges technikával készülhetnek, a rajzokat legfeljebb A/3 méretben, a fotókat legfeljebb 10 Mb terjedelemben várják! A rövid videókat egy tetszőleges videómegosztó portálra történő feltöltés után, az elérési cím megadásával várjuk. Pályázni egyénileg és csoportosan, több pályaművel is lehet.


A pályázatok benyújtási határideje: 2024. november 10.


A pályázatok elbírálásánál a korcsoportokat és a vizuális technikákat külön-külön vesszük figyelembe és ezek alapján értékelünk. A legjobb rajzokat és fényképeket értékes díjakkal jutalmazzuk, illetve a legszínvonalasabb pályaművekből kiállítást is szervezünk.

Kérünk Téged, hogy a pályaműveden saját, illetve iskolád nevét jól olvashatóan tüntesd fel! A rajzokat eredetiben kérjük benyújtani személyesen vagy postai úton (Zala Vármegyei Kormányhivatal Állami Főépítészi Iroda 8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi u. 10., 8900 Zalaegerszeg Pf.: 227.), a borítékra kérjük ráírni: ”HELY-SZÍN”!.


A teljes pályázati felhívás IDE kattintva letölthető. 


További információ: Lengl Zoltán állami főépítész

92/511-050, allamifoepitesz@zala.gov.hu

További hírek...