...

A szív bajnokai

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata

2024. 10. 17.


Laboncz Sándor, többszörös 24 órás kerékpárverseny győztes, ismét egy lenyűgöző kihívásra készül, amely túlmutat a sporton.

Laboncz Sándor, többszörös 24 órás kerékpárverseny győztes, ismét egy lenyűgöző kihívásra készül, amely túlmutat a sporton. Október 19-23. között Sándor egy 2400 km-es kerékpáros túrára indul, hogy körbekerekezze Magyarországot, és felhívja a figyelmet a szívfejlődési rendellenességgel született gyermekekkel foglalkozó „Szív Bajnokai Alapítvány” munkájára.


Cégünk (floxy - Vesd be! (Alfaseed Kft.) számára rendkívül fontos, hogy Sándor kiemelkedő amatőr sporttevékenységét évről évre támogassuk, és minden évben egy másik alapítvány munkájára irányítsuk a figyelmet. Idén a „Szív Bajnokai Alapítvány” kapta meg ezt a megtisztelő helyet, és örömmel jelentjük be, hogy a Toyota Road Service (Karcag, Debrecen) csapata is csatlakozott hozzánk, hogy együtt álljunk Sándor mellé ebben a nemes küldetésben.


Tavaly Sándor már részt vett a Szív Bajnokai Alapítvány karcagi séta programjában, ahol szívbeteg gyermekekkel közösen tették meg a gyógyulás első lépéseit. Most, újabb célt kitűzve, elindul Karcagról, átteker a Kékestetőn, majd folytatja az útját az ország határai mentén, hogy minden egyes kilométerrel támogassa az Alapítvány céljait.


Sándor nem lesz egyedül ezen az úton: Magyarország Szív Nagykövete, Beck Monika is csatlakozik hozzá egy szakaszon. Monika maga is szívfejlődési rendellenességgel született, 33 éve pacemakerrel él, és a kerékpározás a mindennapi életének része. Együtt tekernek a szívekért, és ahol csak lehet, a szeretet szimbólumát, a szívet mutatják majd.

Cégünk büszkén áll Sándor mellett, hiszen az egészséges életmód és a fenntartható környezet számunkra is kiemelten fontos. Ezért az adománygyűjtés ideje alatt az értékesített virág vetőmagok teljes bevételét a „Szív Bajnokai Alapítvány” támogatására fordítjuk.


Csatlakozz hozzánk ebben a kalandban, támogassuk együtt a szívek bajnokait! Minden adomány, minden megosztás egy újabb lépés egy boldogabb, egészségesebb jövő felé! – Mutass szivet Te is!


Az Alapítvány életéről és a kis bajnokok mindennapjairól bővebben az alábbi linkre kattintva még több információ elérhető:

https://www.facebook.com/szivaprobajnokai


A túra útvonalát érintő települések megtekinthetők, az alábbi linken:

https://maps.app.goo.gl/k7LrrRM7EiUt7zpeA


Az adománygyűjtési időszak alatt elérhető támogatói felület, ahol támogathatjuk a szívbeteg gyermekeket, kialakíthatunk egy fenntartható környezetet, hogy ez által együtt tegyünk egy szebb jövőért: www.floxy.hu

További hírek...