...

Felhívás - Lakossági LED-csereprogram

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata

2024. 01. 03.


Regisztrálni azok a háztartások tudnak, akik a 2023-as LED-csereprogramban nem vettek részt.

VEGYEN RÉSZT ÖN IS AZ INGYENES, NAGYKANIZSAI LED-CSEREPROGRAMBAN!VEGYEN RÉSZT ÖN IS AZ INGYENES, NAGYKANIZSAI LED-CSEREPROGRAMBAN!

Csökkentse energiaszámláját és óvja környezetét a CYEB közreműködésével!


Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata és a CYEB Energiamegoldások Kft. együttműködésének eredményeként – ismételten - lakossági LED-csereprogram indul városunkban. Az izzókat mindenki ingyenesen kapja meg, csupán regisztrálni kell a ledcsere.hu oldalon. Regisztrálni azok a háztartások tudnak, akik a 2023-as led-csere programban nem vettek részt. A regisztráció során kell adni a személyes adatokat (név, e-mail cím, telefonszám), illetve szükséges a regisztrálandó háztartás villanyszámlája is – mindezekről az adatokat jól olvashatóan mutató fotókat kell feltölteniük a jelentkezőknek. Emellett egy táblázat kitöltésével szükséges megadni, hogy hány darab és milyen teljesítményű izzót szeretne lecserélni a család, és ezeket a lakás/ház melyik helyiségében használják. (A régi, hagyományos izzókat nem kell majd leadni.) A programban történő részvétel feltétele, hogy az ingyenesen megkapott LED-ek a jelentkezéskor megadott háztartásban használatba kerüljenek, és ott minimum 2 évig használatban is legyenek.


A regisztrációs időszak 2024. január 3-tól 2024. február 15-ig tart. 


Amennyiben Önnek, vagy ismerősének problémát jelent az online regisztráció, Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata regisztrációs pont nyitásával nyújt segítséget a csereprogramba történő jelentkezéshez. Kérjük, hogy a regisztrációs pontra hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját, előző havi villanyszámláját és egy jegyzetet arról, mely helyiségekben, hány darab és milyen foglalatú izzót kíván kicserélni.


Regisztrációs pont: Nagykanizsa MJV Polgármesteri Hivatala, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.

Hétfő: 8:00–12:00

Szerda: 8:00–12:00, 13:00-16:00

Csütörtök: 8:00–12:00

Kérjük, a regisztrációs pontot csak abban az esetben keresse fel, ha az online jelentkezés problémát jelent az Ön számára!


Átadás-átvételi pontok: 

1. Hevesi Sándor Művelődési Központ, Nagykanizsa, Széchenyi tér 5.

2. Móricz Zsigmond Művelődési Ház, Nagykanizsa, Hajgató Sándor u. 1.

3. Nagykanizsa-Bagola, Közösségi ház, Nagykanizsa, Bagoly u. 15.

4. Nagykanizsa-Fakos, Közösségi ház, Nagykanizsa, Sandi u. 14.

5. Nagykanizsa-Bajcsa, Közösségi ház, Nagykanizsa, Törökvári u. 65.


Logisztikai kapcsolattartók:

Feldéné Hajnal Mónika koordinátor

Telefon: 06/20-849-2440

     

Németh György koordinátor

Telefon: 06/20-849-2441


A LED-izzók használata jelentős energiamegtakarítást jelent, a hagyományos izzókhoz képest akár 30%-os csökkenés érhető el a villanyszámlában. Előnyük emellett a hosszú, akár 10 éves élettartam és az egyenletes fény, jó fényhasznosítás biztosítása. A kisebb energiafelhasználásnak és a kevesebb keletkező hulladéknak köszönhetően alacsonyabb a környezeti terhelés is. Kérjük, csatlakozzon Ön is a LED-csereprogramhoz és hívja fel az ingyenes korszerűsítési lehetőségre családtagjai, ismerősei figyelmét is!

További hírek...